Skip to content

Accountmanager Data & Analytics

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland€ 60.000 - € 100.000 per jaarSales & Marketing

Functieomschrijving

Ben jij een echt mensenmens, iemand met wie je graag in gesprek gaat, iemand die kan luisteren, die kan overtuigen, die niet terugdeinst voor een informeel praatje en die tegelijkertijd gebrand is om altijd het beste resultaat te halen? Niet alleen resultaat voor jezelf, maar voor alle partijen? En krijg je energie om je verder te verdiepen in onze groeimarkt van data & analytics om de juiste waarde te kunnen leveren aan onze klanten?

Herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt een groeimindset en passie voor het (sales) vak;
 • Je bent een echte netwerker en je kan levelen met elke gesprekspartner;
 • Je wil de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien bijvoorbeeld naar een sales lead functie?
 • Je neemt minimaal 3 jaar commerciële (sales)ervaring mee in de consultancy- en/of services en dienstverleningbranche;
 • Je hebt interesse in de data & analytics wereld, ervaring is een grote pré.


Lees dan snel verder...

Vereisten

Door jou maken we impact

Als accountmanager maak jij onze staffing propositie strategisch. Je denkt mee met de klant(en) en kijkt samen naar hun behoefte op korte en lange termijn. Als trusted advisor kunnen ze op je bouwen en houd jij altijd je woord. Zo bouw je een vertrouwensrelatie met de klant op en bellen ze jou als eerste met een opportunity.


Jij kan je goed verplaatsen in de doelgroep van belangrijke beslissers op management en C-level binnen (o.a.) de finance, overheid en healthcare-sector. Doordat je je verdiept in de sector, weet je wat er speelt en kan je de koppeling maken met de wereld van data.


Voor het onderhouden van je klanten word je ondersteund door het marketingteam. Samen zorgen jullie voor aansluitende content en houden jullie de klanten geïnformeerd en aangehaakt.


Door jouw strategisch denken weet je wat er op korte en lange termijn speelt bij de klant. Samen met je collega van de resourcedesk vul je deze behoefte in, zorg je voor continuïteit, de perfecte match en een passende aanbieding.


Remote werken? Geen probleem. Als je maar wel geregeld komt werken in ons prachtige kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Wat breng je in ieder geval mee naar KVL?

Jij bent iemand met lef. Je durft jouw comfortzone te verlaten om te kunnen groeien. Je kunt als een professional dealen met teleurstellingen en weet je focus te behouden. Je bent zelfstartend en communicatief sterk in woord en daad. Jij wacht niet af, maar bent eager op een verfijnde manier. Daarnaast neem je een gezonde dosis humor, ambitie, drive en energie mee.


Een aantal musthaves:

 • Een afgeronde HBO-opleiding en/of WO-opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een salesfunctie binnen de recruitment-, uitzend-, consultancy- en/of services en dienstverleningbranche;

 • Een grote pré is een netwerk in het hogere MKB-segment en/of de corporate sector;

 • Drive en ambitie om jezelf te ontwikkelen, dit kan bij KVL zowel horizontaal als verticaal in een T-shaped model;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

 • Aantoonbare affiniteit met de wereld van Data & Analytics / Business Intelligence;

In het bezit van een rijbewijs.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een dynamische omgeving. Een scale-up met een stevig fundament van meer dan 26 jaar(!). Hierdoor ligt er een stevige basis om onze gezonde groeiambitie te kunnen realiseren. Jij kan met de organisatie meegroeien waardoor er volop carrièreperspectief en ontwikkelruimte is.


Daar tegenover staat natuurlijk een goede beloning voor jouw bijdrage, waaronder

 • Een jaarsalaris tussen de €60.000- €100.000 bruto per jaar (afhankelijk van jouw ervaring) met goede pensioenregeling;

 • Aantrekkelijke bonusregeling op zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen;

 • Leaseauto of leasebudget t.w.v. € 920 tot €1.069 (afhankelijk van jouw ervaring) inclusief brandstof op basis van 48 maanden en 35.000 km per jaar;

 • Volop groeiperspectief en ontwikkelmogelijkheden met ons tweejaarprogramma binnen de KVL Academy;

 • Doorgroeien naar een lead functie;

 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Vakkundige collega's, een fijne werksfeer in het mooiste kantoor van Nederland;

 • de 7e verdieping van de Van Nelle Fabriek (UNESCO-werelderfgoed + uitkijkend op de skyline van Rotterdam)

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoonvergoeding én deelname aan bedrijfsfitnessregeling;

 • Regelmatig VrijMiBo's, uitjes, vitaliteit & sportactiviteiten en zelfs karaoke!


Bringing Analytics To The People

Wij helpen organisaties om meer datagedreven te worden met als resultaat: betere beslissingen, optimalisatie van processen, tevreden (interne) klanten en draagvlak.


Wij bieden daarvoor een complete dienstverlening aan vanuit vier business lines: Advies & Regie, Strategic Staffing, Digital Data Solutions en Analytics Academy.


Werken bij KVL

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben en deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.


Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt doordat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.


We hebben een platte organisatie die gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.

Morgen een kopje koffie?

Ga je voor kwalitatieve relaties en persoonlijke groei als accountmanager? Solliciteer dan direct!


Heb je nog inhoudelijke vragen over deze functie? Martin Vermeule (CCO) staat je graag te woord via 06-82 589 819 of mvermeule@kvl.nl.

Bij KVL komen we altijd direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel.

 • Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse snel contact met je op. Dan organiseren we een korte kennismaking met Martin Vermeule.

 • Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag uit op nader kennis te maken en dan krijg eventueel een online assessment.

 • Er is natuurlijk ruimte om kennis te maken met collega’s uit het team zodat je even mee kan kijken en vragen kan stellen.

 • Nog steeds enthousiasme aan beide kanten? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.