Skip to content

Business Developer

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamSales & Marketing

Functieomschrijving

Business Developer

Ben jij een echt mensenmens, iemand waarmee je graag in gesprek gaat, iemand die kan luisteren, kan overtuigen, niet terugdeinst voor een informeel praatje en tegelijkertijd gebrand is om altijd het beste resultaat te halen? Niet alleen resultaat voor jezelf, maar voor alle partijen?

En, herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt een groeimindset en passie voor het (sales) vak;
 • Je wil de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in je vakgebied;
 • Je neemt minimaal 5 jaar commerciële (sales)ervaring mee, waarvan tenminste 2 jaar in de recruitment wereld.

Lees dan snel verder...


Door jou maken we impact

Als business developer ligt jouw focus op het realiseren van nieuwe zakelijke kansen. Je bent de aanjager en drijvende kracht achter onze Strategic Staffing propositie. Jij bent ondernemend, doorziet kansen bij bestaande klanten en trekt als echte hunter ook nieuwe klanten aan.

Natuurlijk word je ondersteund door vakkundige collega’s. New business wordt bij KVL op een ‘new school’ manier gedaan. Je wordt hierbij ondersteund met de nieuwste datagedreven marketingtechnieken en uiteraard word je hier nauw bij betrokken.

Jij kunt je verplaatsen in de doelgroep en strategisch meedenken in hun resource behoefte. Jij weet een relatie op te bouwen met belangrijke beslissers op management en C-Level. En jij pakt het ownership over zowel het sales als delivery proces. Vanaf het begin tot het einde van het proces ben jij verantwoordelijk. Hiermee creëer jij een soepel proces en langetermijn relaties met veel tevreden klanten.

Remote werken? Geen probleem. Als je maar wel geregeld komt werken in ons prachtige kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Vereisten

Wat breng je in ieder geval mee naar KVL?

Jij bent iemand met lef. Je durft jouw comfortzone te verlaten om te kunnen groeien. Je kunt als een professional dealen met teleurstellingen en weet je focus te behouden. Je bent zelfstartend en communicatief sterk in woord en daad. Jij wacht niet af, maar bent eager op een verfijnde manier. Daarnaast breng je een gezonde dosis humor, ambitie, drive en energie mee.a

Een aantal Musthaves

 • Een afgeronde HBO-opleiding en/of WO opleiding in commerciële of bedrijfskundige richting;

 • minimaal 2 jaar werkervaring in een salesfunctie binnen de uitzend-, consultancy- en/of detacheringsbranche;

 • Een grote pré is een netwerk in het hogere MKB segment en/of de corporate sector;

 • Drive en ambitie om jezelf te ontwikkelen, dit kan bij KVL zowel horizontaal als verticaal in een T-Shaped model;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;

 • Aantoonbare affiniteit met de wereld van Data & Analytics / Business Intelligence;

 • In het bezit van een rijbewijs.


What's in it for you?

Als business developer bij KVL krijg je een uitdagende baan bij een mensgericht, groeiend en gezond bedrijf dat meer dan 25 jaar het verschil maakt voor haar klanten. Door de groei van KVL is er volop carrièreperspectief en word je rijkelijk beloond voor jouw bijdrage:


 • Een stevig basissalaris tussen de €4.000 - €5.500 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring) met goede pensioenregeling;
 • Aantrekkelijke bonusregeling op zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen;

 • Leaseauto en/of deelname aan de mobiliteitsregeling;

 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Groeiperspectief en ontwikkelmogelijkheden;

 • Carrièreperspectief: Uitzicht op een Sales Lead en/of Sales Master functie met bijpassende arbeidsvoorwaarden;

 • Vakkundige collega's, een fijne werksfeer in het mooiste kantoor van Nederland;

 • de 7e verdieping van de Van Nelle Fabriek (UNESCO-werelderfgoed + uitkijkend op de skyline van Rotterdam)

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop, telefoonvergoeding én deelname aan bedrijfsfitnessregeling;

 • Regelmatig VrijMiBo's, uitjes, vitaliteit & sportactiviteiten en zelfs karaoke!


Groeipad

Het carrièreperspectief is dat in deze scale-up fase van ons bedrijf er uitzicht is op een Sales Lead en/of Sales Master functie met bijpassende arbeidsvoorwaarden.


Bringing Analytics To The People

KVL helpt organisaties om datagedreven te worden en meer waarde te halen uit data. Wij bieden daarvoor een complete dienstverlening aan vanuit vier business lines: Advies & Regie, Strategic Staffing, Digital Data Solutions en Analytics Academy.

Werken bij KVL

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten. Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En zelfs in tijden van corona weten we elkaar te vinden via creatieve Meet Sessies of digitale vrijmibo’s. We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.

Morgen een kop koffie?

Ga je voor kwalitatieve relaties en persoonlijke groei als Business Developer? Solliciteer dan direct!

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze functie? Martin Vermeule (Head of Sales) staat je graag te woord via 06-82 589 819 of mvermeule@kvl.nl.

Bij KVL komen we altijd direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel.

 • Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse snel contact met je op. Dan organiseren we een korte telefonische kennismaking met Martin Vermeule, Head of Sales.
 • Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag uit op nader kennis te maken en dan krijg eventueel een online assessment.
 • Er is natuurlijk ruimte om kennis te maken met collega’s uit het team zodat je even mee kan kijken en vragen kan stellen!
 • Nog steeds enthousiasme aan beide kanten? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

of