Skip to content

HR Support Officer

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland€ 2.400 - € 3.400 per maandPersoneelszaken

Functieomschrijving

Ben jij een administratieve duizendpoot die blij wordt als de HR administratie tip-top op orde is? Ben je accuraat en servicegericht? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken ter versterking van ons KVL People (HR) team. In deze functie schakel je naadloos tussen onder andere het verwerken van mutaties voor de verloning, het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het beantwoorden van personeelsvragen.

Herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en dat van het HR-team als geheel; 
 • Je neemt minimaal 3 jaar HR administratieve ervaring mee;
 • Je hebt interesse in de data & analytics wereld, ervaring is een grote pré; 


Lees dan snel verder...

Vereisten

Door jou maken we impact

Als HR Support Officer draag jij zorg voor het hele administratieve proces vanaf het moment dat iemand wordt aangenomen tot dat we iemand betalen bij de maandelijkse verloning. Je maakt arbeidsovereenkomsten, je verzorgt de mutaties en ook beantwoord je vragen van medewerkers op kantoor, via telefoon en/of e-mail. Doordat zaken administratief goed geregeld zijn, hebben de medewerkers vertrouwen in de organisatie. 

Remote werken? Af en toe thuiswerken is geen probleem maar we zien je ook heel graag in ons prachtige kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Wat breng je in ieder geval mee naar KVL?

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding in een administratieve richting;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR administratie;

 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving die voor een administratief medewerker op HR belangrijk is;

 • Je bent accuraat, integer, stressbestendig en een aanpakker;

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling;

 • Aantoonbare kennis van AFAS Profit en InSite is een pré.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een dynamische omgeving. Een scale-up met een stevig fundament van meer dan 26 jaar(!). Hierdoor ligt er een stevige basis om onze gezonde groeiambitie te kunnen realiseren. 


Daar tegenover staat natuurlijk een goede beloning voor jouw bijdrage, waaronder:

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

 • Een startsalaris tussen de €2.400 - €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van jouw ervaring) met goede pensioenregeling;

 • Reiskostenvergoeding per kilometer of een NS Businesscard voor zakelijk reizen;

 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Vakkundige collega's, een fijne werksfeer in het mooiste kantoor van Nederland op de 7e verdieping van de Van Nelle Fabriek (UNESCO-werelderfgoed + uitkijkend op de skyline van Rotterdam);

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoonvergoeding én deelname aan bedrijfsfitnessregeling;

 • Regelmatig VrijMiBo's, uitjes, vitaliteit & sportactiviteiten en zelfs karaoke!


Bringing Analytics To The People

Wij helpen organisaties om meer datagedreven te worden met als resultaat: betere beslissingen, optimalisatie van processen, tevreden (interne) klanten en draagvlak.


Wij bieden daarvoor een complete dienstverlening aan vanuit vier business lines: Advies & Regie, Strategic Staffing, Digital Data Solutions en Analytics Academy.


Werken bij KVL

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben en deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.


Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt doordat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.


We hebben een platte organisatie die gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.

Morgen een kopje koffie?

Denk jij dat je de aangewezen persoon bent om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan direct!

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze functie? Britt Jager (HR Adviseur) staat je graag te woord via 06 - 41 04 6 136 of mail Mariam of Raymond.


Bij KVL komen we altijd direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel.

 • Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse snel contact met je op. Dan organiseren we een korte kennismaking.

 • Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag uit om nader kennis te maken en dan krijg eventueel een online assessment.

 • Er is natuurlijk ruimte om kennis te maken met collega’s uit het team zodat je even mee kan kijken en vragen kan stellen.

 • Nog steeds enthousiasme aan beide kanten? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.