Skip to content

Sales & Delivery support

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamSales & Marketing

Functieomschrijving

Sales & Delivery Support in de Data & Analytics Wereld

Big Data. Deep learning. Artificial intelligence. Machine learning. Data Science. Data-driven. Deze termen kom je tegenwoordig overal tegen. Ook steeds meer organisaties zien op welke manier data hun product en/of dienstverlening naar een hoger niveau kan tillen. In plaats van 'Money makes the world go round’, kun je tegenwoordig beter zeggen: ‘Data makes the world go round’.


Onze missie: Bringing Analytics To The People

Meer mensen toegang geven tot de waarde die data te bieden heeft, dat is onze missie. Dat doen wij uiteraard voor onze klanten maar om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld werken wij ook samen met nationale en internationale goede doelen organisaties. Indirect dragen wij met onze data expertise ook bij aan een positieve invloed op mensenlevens!
De digitalisering zet steeds verder door. Technologische oplossingen waarmee waardevolle inzichten uit data gehaald kunnen worden, groeien explosief. Data wordt commercieel, educatief maar ook voor het creëren van een betere wereld ingezet.
Je begrijpt, er is veel vraag naar Data & Analytics Expertise. KVL helpt organisaties vanuit vier Business Lines met het vaststellen van hun Data-Ambitie en het bepalen van een Datastrategie. Daarnaast helpt KVL met de implementatie van de strategie en het realiseren van hun doelen met data. Ook helpen we door middel van goede educatie mensen in alle lagen en teams van een organisatie om zelfstandig en datagedreven te werken.


Meer jouw uitdaging

KVL groeit hard en hebben wij een nog grotere groeiambitie. Dat betekent dat veel processen moeten worden geoptimaliseerd, vernieuwd of volledig moeten worden opgezet. Om de waarde van data naar de mensen te kunnen brengen zoeken wij versterking bij het Sales & Delivery Team. Wij zijn op zoek naar iemand met organisatorische, procesmatige en administratieve kracht. Ben jij die waardevolle collega die meegroeit met onze dynamische omgeving?

Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten en betrokkenen ben je verantwoordelijk voor de volgende processen:

 • Projectinrichting

 • CRM kwaliteit borgen

 • Forecasting & monitoring

 • Onboarding van/en bij klanten

 • Pre-sales activiteiten (o.a. aanbestedingen)

Vereisten

Wat breng je in ieder geval mee naar KVL?

Sales & Delivery Support is een belangrijke rol. De olie in de motor, de spin in het web… je begrijpt vast waar wij heen willen. Wij zoeken een energieke duizendpoot met een gezonde dosis ambitie! Je bent flexibel, accuraat en bent briljant in plannen en organiseren. Je handelt praktisch en proactief, bent stressbestendig en hebt een groei-mindset. 


Musthaves

 • Een afgeronde MBO+ en/of HBO-opleiding in bij voorkeur een commerciële of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het ondersteunende commerciële proces; 
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse taal) in woord en geschrift;
 • Affiniteit met de wereld van Data & Analytics / Business Intelligence.


Wat heeft KVL jou te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan bij een mensgericht, groeiend en gezond en stabiel bedrijf dat al 25 jaar het verschil maakt voor haar klanten. Ondanks die 25 jaar ervaring zien wij onszelf als een scale-up en we zijn wij vastbesloten onze plafonds te doorbreken. Onze mensen staan op de eerste plaats. Wij bieden je een fijne werkomgeving in het mooiste kantoor van de Van Nelle Fabriek (UNESCO Werelderfgoed) en vakkundige collega’s. Daarnaast bieden wij je uitdaging en ontwikkelingsperspectief. Bij KVL krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, (zowel horizontaal als verticaal in een T-Shaped model).

 • Marktconform salaris (afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2.500,00 en €3.500,00);
 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Telefoonvergoeding;
 • Laptop van de zaak; 
 • Goede pensioenregeling; 
 • Deelname aan de bedrijfsfitnessregeling;
 • Toegang tot onze uitgebreide kennisdeling binnen het Data & Analytics vakgebied.

Over ons

Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten. Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En zelfs in tijden van corona weten we elkaar te vinden via creatieve Meet Sessies of digitale vrijmibo’s. We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.


of