Skip to content

Traineeship Junior Data Analist bij Euro Pool System

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandData & Analytics

Functieomschrijving

Sta jij aan het begin van je loopbaan, ambieer jij een carrière in de data wereld en wil je elke dag een beetje beter worden in je vak? Tijdens het traineeship van KVL word je klaargestoomd door ervaren data-experts, om je vervolgens te specialiseren als data engineer, data-analist of data scientist.

Dit is wat je van het Data Heroes traineeship kunt verwachten:

 • Je start samen met mede-trainees met een basistraining in data & analytics;

 • Vervolgens kies je een specialisme en volg je vakgerelateerde- en persoonlijke ontwikkelingstrainingen;

 • Ondertussen breng je alle kennis in de praktijk bij Euro Pool System.

Oh ja, gedurende je hele traineeship word je begeleid door een ervaren mentor waar je continu terecht kunt. Klinkt gaaf, toch?


Door jou maken we impact
Wil jij altijd het beste uit jezelf halen? En vind je het belangrijk om positieve, maatschappelijke impact te maken? In dat geval kan Euro Pool Sytem jouw data kennis goed gebruiken! Euro Pool System is continu bezig met het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid in de hele Europese versketen. Met de pooling diensten van Euro Pool System dragen ze bij aan efficiënt en betrouwbaar transport van verse producten. Wil jij helpen met het verduurzamen van de supply chain? Lees dan snel verder!

Met jouw opgedane kennis en skills kun je echt een verschil maken. En als het van beide kanten klikt, kun je na het traineeship direct jouw carrière tot grote hoogtes laten stijgen bij de opdrachtgever. Er zijn mooie carrièrepaden uitgestippeld, waardoor je in jouw tempo van junior naar senior kan doorgroeien! Alles wat je leert tijdens het traineeship kun je bij  Euro Pool System direct in de praktijk toepassen. De trainingen vinden in Rotterdam plaats, waarna je aan de slag gaat in regio Rijswijk.Wat jouw rol is bij Euro Pool System

Als Data Analist in spe ben je analytisch en onderzoekend en heb je de ambitie om flinke groeistappen te maken in je rol. Je draagt bij aan de ambitie om de informatiebehoeften van Euro Pool System te vertalen naar ontwikkelingsvoorstellen. Je communiceert met de ontwikkelaars en gaat aaan de slag met het definiëren van de testprotocollen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de testen en zorg je ervoor dat de geïmplementeerde oplossingen voldoen aan de verwachtingen van de klanten.

Je brengt de informatiebehoefte van eindgebruikers en digitale producten binnen de organisatie in kaart, en bepaalt hoe data en IT hieraan kunnen bijdragen. Verder reageer je op vragen uit de organisatie en voer je analyses uit met bronsystemen. Ook bedenk je oplossingen en fungeer je als schakel tussen eindgebruikers en ontwikkelaars. Bovendien werk je samen met verschillende disciplines om bij te dragen aan de digitale dienstenportfolio.


Wat Euro Pool System doetVereisten

Pas jij in het plaatje?
Voordat we inzoomen op de arbeidsvoorwaarden schetsen we onderstaand naar wat voor startende professionals we zoeken:

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding;

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Analytisch en conceptueel denkvermogen en overtuigingskracht;

 • Jij bent een echte teamplayer en niet bang om vragen te stellen.


What's in it for me?
Bij KVL ademen we data. We begrijpen niet alleen data maar juist ook de menselijke kant van data. Daarom kun je zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten:

 • Een bruto salaris tussen de €3.000,- en €4.000, (afhankelijk van het aantal jaren werkervaring);

 • Kennisdeling, veel fun-activiteiten en borrels met gelijkgestemden;

 • Veel professionele aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld aan de hand van jouw persoonlijk ondernemersplan;

 • We houden je fit met een bedrijfsfitnessregeling;

 • 26 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband);

 • We houden je mobiel met een NS Business card;

 • Je krijgt natuurlijk een laptop en een telefoonvergoeding;

 • Een top pensioenregeling.

KVL: Bringing Analytics To The People

KVL helpt organisaties om datagedreven te worden en meer waarde te halen uit data. Wij bieden daarvoor een complete dienstverlening aan vanuit vier business lines: Advies & Regie, Strategic Staffing, Digital Data Solutions en Analytics Academy.


Hoe werken bij KVL eruit ziet

Vraag het een van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een borrel te drinken. Dat doen we dan ook regelmatig op ons hoofdkantoor in de oude Van Nelle Fabriek in Rotterdam.


We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij misschien wel het juiste bedrijf voor jou.


Morgen een kop koffie?

Wil jij jouw carrière een impuls geven de komende jaren door ‘learning by earning’ centraal te stellen? Solliciteer dan direct!


Heb je nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem gerust contact met ons via recruitment@kvl.nl. Mariam neemt daarna snel contact met je op.


Bij KVL komen we altijd direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel.

 • Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse snel contact met je op. Dan organiseren we een korte telefonische kennismaking met Mariam.

 • Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag uit om nader kennis te maken en dan krijg je eventueel een online assessment.

 • Er is natuurlijk ruimte om kennis te maken met collega’s uit het team zodat je even mee kan kijken en vragen kunt stellen!

 • Nog steeds enthousiasme aan beide kanten? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.