Overslaan naar content

Traineeship Junior Data Analist bij Louwman

Hybride
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandTraineeship

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging als Data Analist bij Louwman in Den Haag? Met ons uitgebreide Traineeship Junior Data Analist en jouw expertise in Power BI, bieden we je de ultieme kans om je verder te ontwikkelen. Binnen slechts 20 dagen brengen we je skills naar een hoger niveau, zodat je vol vertrouwen en kennis aan de slag kunt als Junior Data Analist bij Louwman. Hier ga je aan de slag met datamanagement, datagedreven klantcommunicatie, het analyseren van klant- en bedrijfsinzichten en het optimaliseren van de klantreis.

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden die Louwman jou te bieden heeft!

Wat bieden wij jou?

  • Een vliegende start met het KVL Traineeship Junior Data Analist bij ons in de inspirerende Van Nelle Fabriek;
  • Een aantrekkelijk salaris tussen €3.000,- en €4.000,- per maand;
  • Een op maat gemaakt ontwikkelprogramma bij Louwman, waar je direct na je Data Traineeship instroomt;
  • De mogelijkheid om bij Louwman door te groeien naar een allround Full Stack Data Specialist.


Waarom je aan de slag wil als Junior Data Analist bij Louwman via KVL?
Droom je van een carrière in de automotive branche? Wil je impact maken bij een van de grootste autodistributeurs van Nederland? Dan is Louwman je perfecte match! Als importeur van topmerken zoals Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren ze tot de grootste in Europa. Bij Louwman werk je op inspirerende locaties, zoals boven het iconische Louwman Museum of bij een autodealer. Dit biedt de perfecte balans tussen thuiswerken en op locatie zijn.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Louwman. Heb jij de ambitie om door te groeien naar Full Stack oftewel allround Data Specialist? Mooi, want vanaf dag één krijg jij bij Louwman een op maat gemaakt opleidingstraject, waarmee je carrière groeistappen maakt en jouw ambities realiseert. Jij krijgt een opleidingsbudget en trainingen gegeven door o.a. experts uit het werkveld. 


Je werkzaamheden bij Louwman

Samen werk je aan innovatieve projecten op het gebied van media, technologie en nieuwe mobiliteit. Je verzamelt, structureert en analyseert klant- en bedrijfsinzichten, die vervolgens worden gebruikt om de klantreis en de customer journey te optimaliseren via verschillende uitingen en contactkanalen. Bij Louwman streven ze ernaar om te begrijpen wat er gebeurt en te voorspellen wat er zal gebeuren op basis van data. Zo kan Louwman proactief inspelen op klantbehoeften en de communicatie personaliseren en relevanter maken. Dit helpt bij het optimaliseren van de klantbeleving. Daarnaast ondersteunen ze op deze manier hun opdrachtgevers bij het behalen van nog betere resultaten. In je werk ligt de focus op het beheersen en gebruiken van Power BI om datasets visueel te presenteren, maar zul je ook bezig zijn met het integreren van bronsystemen en het modelleren van data. 


Jouw start bij KVL en doorgroeipad naar Louwman
Als beginnend data professional ben je toe aan je volgende stap in je carrière. Dat snappen wij als geen ander! Je hebt de behoefte aan zowel technische als theoretische inzichten, en wil je verder ontwikkelen op zowel de breedte als de diepte van het datavak. Het 20 daagse Junior Data Analist Traineeship, ook wel het Data Heroes Traineeship genoemd, bij ons in de Van Nelle Fabriek is precies wat jij nodig hebt!

Met jouw huidige kennis van Power BI en data-analyse, bereiden we je voor om als T-shaped professional sterk in je schoenen te staan. Na deze training ben je helemaal klaar om je carrière voort te zetten binnen het datateam van Louwman. Je begrijpt de gehele data keten. Deze investering in jouw ontwikkeling zorgt ervoor dat je niet alleen groeit in je huidige rol, maar ook klaar bent voor toekomstige uitdagingen.

Grijp deze kans om je carrière een vliegende start te geven en je ambities waar te maken. Solliciteer nu en wordt onderdeel van het dynamische en innovatieve team van Louwman!

Vereisten

  • Een afgerond HBO/WO-opleiding;
  • Beginnende ervaring (1-2 jaar) in data-analyse met Power BI is vereist;
  • Beheerst Nederlandse taal op C2 niveau, dit is een belangrijke vereiste voor het uitoefenen van deze functie, gezien je veel samenwerkt met Nederlandstalige stakeholders;
  • Woonachtig in Den Haag, Rotterdam of Utrecht. 


Interesse?

Ben je klaar om je carrière een impuls te geven en een ware Junior Data Analist te worden bij Louwman? Solliciteer voor 1 september en start je reis in een functie waar innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

of