Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam

Functieomschrijving

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij KVL? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met het KVL DNA. Data & Analytics is continu in ontwikkeling en bij KVL komen er regelmatig nieuwe vacatures bij.


Doe dan een open sollicitatie via de knop hiernaast. Wanneer je in de motivatie omschrijft wat je aantrekt in KVL, wat voor werk je graag zou willen doen en welke ervaring je hebt krijgen we een goede eerste indruk van je. Wij nemen contact met je op om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Vereisten

KVL: Bringing Analytics to the People

Al ruim 25 jaar helpt KVL toonaangevende bedrijven en organisaties met het oplossen van hun Data & Analytics vraagstukken. Dit doen we op een geheel eigen manier.


Bij KVL dromen we van een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data. We hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld die mensen op alle niveaus in organisaties in staat stelt om data & analytics te begrijpen en op een betrouwbare en slimme manier in te zetten. Dit zorgt voor groei, vernieuwing en innovatie van hun business. Bringing Analytics to the People, dat is wat we willen. En daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren!


Bij KVL gaan we niet voor de marktnorm. Wij willen meer. Voor jou, voor ons en voor de klant. Daarom willen we werken met teamspelers die zich door hun passie, kennis en ervaring onderscheiden van de brede massa. Mensen die niet alleen goede ideeën hebben maar deze ook verder brengen en realiseren binnen KVL en bij onze klanten.


Vraag het één van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken.


We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou.