Overslaan naar content

Verhalen

Lees hieronder de verhalen van KVL-ers in hun diverse projecten en rollen. Naast ons werk doen we ook veel aan teambuilding. Bekijk hier ook video's van onze diverse funsessies met collega's.

Kiona in de wolken met Azure

Kiona werkt drie jaar bij KVL als data analist. Ze is wekelijks bezig om data-oplossingen te bedenken binnen de clouddiensten van Azure.

Groeien als Business Intelligence Specialist

Bart werkt als BI Specialist in een brede rol en hierin ontdekt hij wat hij echt leuk vindt. Hij vertelt ook wat 'Bringing analytics to the People' voor de medewerkers betekent.

Genieten van de samenwerking

Meer dan 14 jaar ervaring en Gilbert geniet nog steeds elke dag van zijn werk. Hij vertelt graag over zijn werk in de data analyse en de samenwerking met andere KVL-ers.

Je drive is de basis van de samenwerking

Ron, co-founder van KVL, vertelt hoe belangrijk motivatie, passie en vertrouwen is in de relatie met KVL-ers. Kortom, op zoek naar de échte persoon achter de data.

Afwisseling in werkzaamheden

Daan werkt al meer dan 10 jaar bij KVL als datamanagement en data kwaliteit expert. Hij vertelt over de afwisseling in werkzaamheden en de gezelligheid met collega's.

Het 'hoe' maar vooral 'waarom'

Gerrie is één van de meest ervaren KVL-ers op Data & Analytics vlak. Naast het helpen van de klant geniet hij net zoveel van het trainen van de nieuwe generatie talenten.

Nieuwe branches en organisaties

Naoufal werkt al meer dan vijf jaar bij KVL en heeft diverse rollen bij klanten vervuld. Hij geniet ervan om de schakel te zijn tussen business en IT.

Aandacht voor je richting & ambities

Ilse is getraind in ons Data Heroes Program en mag meteen aan de slag als data analist bij een organisatie in de zorg. Ze vertelt over haar eerste ervaringen.

Datagedreven worden als team effort

Ophalen van business requirements, creëren van ETL processen, bouwen van dashboards. Taro heeft in een korte tijd veel ervaren en geniet van de veelzijdigheid...

Verbinding

Verbinding is één van de kernpilaren van KVL. We werken hard bij en voor de klant maar net zo belangrijk is tijd voor collega's onder elkaar. Of dat nou een uitje, borrel, barbeque of iets heel unieks is, als er KVL-ers zijn is het altijd gezellig!

Gezondheid en vitaliteit

Elk jaar doen we altijd met een paar teams (estafette, duo of volle marathon) mee met de Rotterdam Marathon en/of de Harbour Run. Vind jij vitaliteit belangrijk? Dan ben je bij KVL bij het juiste adres!

Kennissessies

Verbinding gebeurt ook door kennisdeling. Onze experts houden alle ontwikkelingen op het Data & Analytics vlak goed in de gaten om zo onze klanten optimaal te helpen. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies, workshops of trainingen in de nieuwste technologieën of data-gerelateerde onderwerpen. We zeggen vaak: goed zijn is beter worden.

'Je hebt me overtuigd. Ik ga meteen jullie vacatures bekijken!'