Overslaan naar content

KVL Cultuur

Verbinding is één van de kernpilaren van KVL. We werken hard bij voor onze opdrachtgevers, maar net zo belangrijk is tijd voor collega's onder elkaar. Of dat nou een uitje, borrel, barbeque of iets heel unieks is, als er KVL'ers zijn is het altijd gezellig!

KVL staat voor

Fun & Culture

Bij KVL weten we elkaar ook te vinden voor gezelligheid of juist activiteit. Er worden toffe events georganiseerd, zoals de Rotterdam Marathon, KVL BBQ, paddel toernooi, schaatsen en nog veel meer.

Kennis & Ontwikkeling

Onze KVL'ers volgen de laatste ontwikkelingen in Data & Analytics om onze klanten goed te adviseren. We organiseren regelmatig sessies over nieuwe technologieën en data-onderwerpen, want bij KVL streven we altijd naar verbetering.

Maatschappelijk

We helpen Mercy Ships met datastrategie, trainingen in datakwaliteit, een donatiedashboard en SLA's. Ook ondersteunt KVL Stichting Jarige Job praktisch en doneert de volledige marge van een training.

Hoe werken bij KVL eruit ziet?

Vraag het één van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken.

KVL als Rotterdamse no-nonsense consultancy

We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou.

Data vacatures

Bij KVL ben jij de kern van succes

Bij KVL staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal. We hechten veel waarde aan een goede Culture Fit, omdat dit essentieel is voor jouw prestaties en werkplezier.

Bij KVL werk je in een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien, gesteund door een toegewijd team. Je krijgt volop mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling, met de garantie dat we samen met jou werken aan jouw succes.

Wil je jouw talenten benutten en groeien in een cultuur die bij je past? Dan is KVL de ideale plek voor jou!

Maatschappelijke impact

Samenwerken voor een betere wereld is ons doel bij KVL. We brengen analytics naar alle organisaties die impact willen maken, niet alleen in het bedrijfsleven maar ook in andere sectoren van de samenleving. Ontdek hieronder de doelen die wij blijvend ondersteunen. Start je carrière bij KVL.

Data vacatures

Wij zijn KVL, een netwerk van gelijkgestemden

Wil jij je jouw data en analytics vaardigheden inzetten voor een betere wereld?

Wordt een KVL'er, zodat we samen impact kunnen maken!