Overslaan naar content

Samenwerken voor een betere wereld

Bringing Analytics to the people. Dat is wat we geloven. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar voor alle organisaties die het verschil willen maken in de sector of deel van de samenleving waar ze werkzaam zijn. Goed gebruik van data helpt iedereen. Lees hieronder over de mooie doelen die wij structureel ondersteunen. 

Mercy Ships Holland

Sinds 2020 werken we samen met Mercy Ships en vanaf 2024 is dit partnerschap officieel. KVL zet zich in voor positieve verandering en ondersteunt gemeenschappen waarin we actief zijn.

Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die ziekenhuisschepen inzet in de armste ontwikkelingslanden.

Samen impact maken We hebben Mercy Ships geholpen met een data-ambitie en een datastrategie-roadmap. We trainden medewerkers in datakwaliteit, ontwikkelden nieuwe donateurs- en giften-dashboards, en beheren maandelijks incident, change en quality management. 

Stichting Jarige Job

In Nederland kunnen veel kinderen hun verjaardag niet vieren door financiële problemen thuis. Stichting Jarige Job helpt hen met verjaardagsboxen, waardoor meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag kunnen vieren.

Agile werken en High Performing Teams Tijdens de KVL-training "Agile werken en High Performing Teams" pakken deelnemers verjaardagsboxen in voor Stichting Jarige Job. KVL doneert ook de volledige marge van deze training aan de stichting.

Rotterdam Marathon 2024 Onze KVL-deelnemers liepen de Rotterdam Marathon 2024 voor Stichting Jarige Job en haalden 100 verjaardagsboxen ter waarde van €3.500 op.

Stichting CoderDojo

Stichting CoderDojo Den Haag laat kinderen experimenteren met technologie, waardoor ze inzicht krijgen in hun digitale omgeving. Dit helpt hen om op jonge leeftijd een passie voor IT te ontdekken in een veilige omgeving. CoderDojo Den Haag organiseert maandelijks gratis workshops (Dojo's) voor kinderen van 7 tot 17 jaar, waar ze games, apps, websites en meer leren bouwen.

Laptops voor CoderDojo Den Haag KVL doneert al jaren laptops aan CoderDojo Den Haag, zodat kinderen de workshops kunnen volgen. Alfred Douma, onze Head of Knowledge & IT, werkt ook als vrijwilliger en geeft les bij deze workshops. We zijn enthousiast om te zien hoe snel de jonge generatie technologie omarmt en nieuwe dingen ontwikkelt. Investeren in jonge levens is voor ons echte duurzaamheid.

Wil jij je jouw data en analytics vaardigheden inzetten voor een betere wereld?

Wordt een KVL'er, zodat we samen impact kunnen maken!