Overslaan naar content

Wij zijn KVL

Wij onthullen de ware potentie van data. Dit doen wij op eigen wijze en altijd met oog voor anderen. Door onze kennis te delen en groots te denken realiseren wij groei. Wij adviseren, implementeren, ondersteunen en doen!

Onze missie

Ruim 27 jaar geleden richtten Ron van der Kleij en Vincent de Leeuw KVL op. Vanaf dag één zetten zij de mens centraal in hun data en analytics aanpak. Waarom? Omdat je prachtige oplossingen kunt hebben in techniek, maar als mensen er niet mee kunnen werken, dan heb je er nog steeds niks aan. Wij onthullen de potentie van data én zorgen dat data écht voor je gaat werken. En dat doen we door ons te verbinden met de mensen voor wie we werken en mét wie we werken.

KVL Oprichters Ron van der Kleij en Vincent de Leeuw

Netwerk van gelijkgestemden

Een traditionele organisatie zijn we niet. We zien onszelf liever als een netwerk van gelijkgestemden, met open minded en energieke professionals. KVL’ers gaan regelmatig met elkaar in gesprek om elkaar succesvoller te maken. Collega’s, klanten en business partners evalueren de samenwerking en ontwikkeling. Goudeerlijk en constructief. Zo groeien we, persoonlijk en zakelijk.

Manifest

Organiseer jouw toekomst

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Nieuwe omstandigheden vragen wat ons betreft om nieuwe organisatievormen. Je moet snel en effectief reageren om relevant te blijven voor klanten en medewerkers. Geef elkaar de ruimte om te ontwikkelen en bouw samen aan de organisatie van de toekomst. Want, groeien doe je samen. In dit manifest vertellen we hoe wij dat doen.

Onze droom

Een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data, daar dromen we van bij KVL. Hoe mooi is het als we data intuïtief kunnen visualiseren en daardoor omzetten in nieuwe inzichten en betere besluiten. En dat die inzichten en besluiten op hun beurt weer leiden tot betere prestaties en snellere groei van mens en organisatie. Bringing analytics to the people, dat willen we.

Bringing Analytics to the People

KVL’ers ontwikkelen slimme data- en analytics-oplossingen en brengen die op een begrijpelijke en toegankelijke manier naar iedereen in een organisatie. Op elk niveau biedt een wereld vol data kansen om het dagelijks werk te verbeteren. Ga je hier slim mee om, dan maakt het elke baan interessanter en elke organisatie succesvoller.

Netwerk van gelijkgestemden

Een traditionele organisatie zijn we niet. We zien onszelf liever als een netwerk van gelijkgestemden, met open minded en energieke professionals. We delen een duidelijke missie en de gezonde drive om onze klanten en onze partners te helpen het maximale uit de beschikbare data én elkaar te halen.

Vertrouwen is de basis

Betrouwbaarheid creëert vertrouwen, en daar houden wij van. Net zoals realistische beloften en heldere afspraken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Vertrouwen zorgt voor een goede sfeer, vergroot het gevoel van eigen verantwoordelijkheid en leidt tot mooie initiatieven. Daarnaast maakt het constructieve feedback geven makkelijker. Vanuit vertrouwen groeien we samen verder.

In zeven sterren naar de top

In plaats van de 5-sterren-status streven wij liever naar 7 sterren. Wij willen altijd beter zijn en beter worden. Opmerkelijke resultaten en een unieke beleving, daar doen we het voor. Samen bouwen we aan de manier waarop we werken, de plek waar we dat doen en verbinden we ons vol overgave met de mensen in ons netwerk. In zeven sterren naar de top.

Permanent groeien

KVL is vol overtuiging een netwerkorganisatie. Binnen dit netwerk heeft iedereen verschillende rollen en die rollen gooien we net zo makkelijk weer om als de situatie daarom vraagt. Hierdoor zijn we in staat om de juiste teams voor iedere uitdaging samen te stellen. Tegelijkertijd blijft zo het werken bij KVL uitdagend en kun je jezelf blijvend ontwikkelen door bijvoorbeeld elk jaar trainingen te volgen. Permanent groeien noemen we dat.

Leer onze collega's kennen

Duik in de bruisende wereld van Data & Analytics door de verhalen van enthousiaste KVL-ers. Neem een kijkje in de keuken waar jij misschien komt te werken!