Overslaan naar content

Hoe werken bij KVL eruit ziet?

Vraag het één van onze medewerkers en ze vertellen je waarschijnlijk dat werken bij KVL voelt alsof je deel uitmaakt van een familie. Dat komt omdat we onze nieuwe collega’s in de eerste plaats selecteren op hun persoonlijkheid. Dan pas op hun kennis en ervaring. We vinden het namelijk leuk om met elkaar samen te werken, kennis te delen, elkaar te inspireren of een kop koffie, spaatje, biertje of een glas wijn te drinken.

Data vacatures

KVL als Rotterdamse no-nonsense consultancy

We zijn een platte organisatie die erg gericht is op zelfsturing, eigen initiatief, continue verbetering en op het realiseren van meetbare en zichtbare resultaten bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie. Zin, wil, energie en drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou.

Data vacatures

Ons sollicitatieproces

Morgen een kop koffie?

Interesse in een van onze Data & Analytics vacatures of vrijblijvend kletsen over de mogelijkheden binnen KVL? Solliciteer nu of neem gerust contact met ons op via recruitment@kvl.nl. We reageren altijd.

Bij KVL komen we direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel:

1. Eerste online kennismaking

Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse snel contact met je op voor een korte eerste online kennismaking.

2. On-site interview in de Van Nelle Fabriek

Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek op kantoor. In dit gesprek wordt er gekeken of je binnen het team past.

2. On-site interview met onze KVL'ers

Is er een klik van beide kanten na de ontmoeting bij ons op kantoor, dan word je uitgenodigd voor de laatste kennismaking met twee KVL'ers. Daarnaast krijg je ook een assessment over persoonlijkheid, competenties en motieven.

3. Gefeliciteerd we zijn een match

Nog steeds enthousiasme aan beide kanten? Dan sluiten we de sollicitatieprocedure af met een passend voorstel.